Întrebări frecvente BCR Școala de Business

Cine sunt profesorii BCR Școala de Business?

În prezent, profesorii de la BCR Școala de Business sunt Iancu GudaAdrian StratulatMarius Decuseară-Brandenburg, Alin Popescu, Adriana Radu, și Echipa BCR cu expertiză juridică și în fiscalitate.

Iancu Guda este vice-președinte AAFBR (Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România) și lector universitar și are o experiență de peste 13 ani în domeniul managementului riscului de credit. Din anul 2013 este lector asociat la Institutul Bancar Român, unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA. 

Este autorul unora dintre cele mai citite cărți de economie din România “De ce eșuează companiile? 10 greșeli și 100 soluții” (2016-2017), cartea care a inspirat cursul de Management Financiar de pe platforma BCR Școala de Business, “Economia în vremea coronavirusului. Ghid de bune practici pentru antreprenori și politicile publice” (2020) și “Banii în mișcare” (2021).

Adrian Stratulat este antreprenor ca vocație și diplomat prin formare, având o experiență de peste 7 ani de zile în domeniul managementului afacerilor, dezvoltării de afaceri și inovației sociale. Este cofondator iziBAC, o aplicație educațională mobilă, gratuită și gamificată, care îi ajută pe liceeni să se pregătească pentru examenul de Bacalaureat.

Marius Decuseară-Brandenburg este Senior Partner Trend Consult, fiind un consultant cu experiență de peste 25 de ani în proiecte legate de vânzări și de leadership. În calitate de business advisor și coach lucrează cu antreprenori, echipe de board și individual cu membri ai echipelor de management pentru creșterea eficacității acestora și pentru a le oferi sprijin în dezvoltarea personală și profesională. 

Alin Popescu este Fondator & CEO Avocatnet.ro cu o experiență extinsă în training-uri dedicate înțelegerii legislației din mediul online și o experiență de 20 de ani ca avocat și ulterior antreprenor. Ca avocat a fost implicat exclusiv în materii legate de internet, date personale și afaceri online.

Adriana Radu este Avocat Partener în cadrul Radu Opriș SPARL cu o experiență de peste 17 ani ca avocat specializat în tehnologie, telecom și date personale, timp în care a lucrat cu câteva dintre cele mai mari companii.

Oana Mihaela Bâra este coordonator al programelor de finanțare din cadrul BCR. În cei 15 ani de experiență în coordonarea proiectelor finanțate din fonduri europene, a fost implicată în peste 80 de proiecte pe domeniul antreprenorial, cu o valoare cumulată de peste 100 de milioane de Euro.

Ștefan-Florin Corcodel are șapte ani de experiență în scrierea, implementarea și coordonarea de programe și proiecte cu finanțare nerambursabilă, atât în mediul privat cât și public. A fost consilier personal al Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și al Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, iar în prezent este expert în implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, din cadrul BCR.

Echipa BCR – O parte din articolele educaționale au fost pregătite de o echipă mixtă de colegi din Banca Comercială în România cu expertiză în colaborarea cu firme micro și IMM-uri, experiență juridică și în fiscalitate. În contextul pandemiei Covid-19 este vital ca antreprenorii să afle care sunt soluțiile inteligente pentru gestionarea mai eficientă a perioadei de criză economică și socială.