Întrebări frecvente BCR Școala de Business

Cine sunt profesorii BCR Școala de Business?

În prezent, profesorii de la BCR Școala de Business sunt Iancu Guda, Adrian Stratulat și Echipa BCR cu expertiză juridică și în fiscalitate.

Iancu Guda este Președinte AAFBR (Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România), lector universitar și Director General al Coface Credit Management Services, având în cadrul companiei o experiență de peste 12 ani în managementul financiar și al riscului de credit. Începând cu anul 2013, este lector asociat la Institutul Bancar Român, unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA.

Adrian Stratulat este antreprenor ca vocație și diplomat prin formare, având o experiență de peste 7 ani de zile în domeniul managementului afacerilor, dezvoltării de afaceri și inovației sociale. Este cofondator iziBAC, o aplicație educațională mobilă, gratuită și gamificată, care îi ajută pe liceeni să se pregătească pentru examenul de Bacalaureat.

Echipa BCR – O parte din articolele educaționale au fost pregătite de o echipă mixtă de colegi din Banca Comercială în România cu expertiză în colaborarea cu firme micro și IMM-uri, experiență juridică și în fiscalitate. În contextul pandemiei Covid-19 este vital ca antreprenorii să afle care sunt soluțiile inteligente pentru gestionarea mai eficientă a perioadei de criză economică și socială.