c-antrep c-antrep

Planurile de afaceri ale liceenilor din toată țara se întrec la competiția Early Innovators

Early Innovators Business Plan Competition (EIBPC) este o competiție care se adresează liceenilor și își propune să dezvolte mentalitatea antreprenorială în rândul tinerilor, bazându-se pe cele mai bune practici germane aplicate pentru elevii din România.

EIBPC este un concurs unic în România la care poate aplica orice elev, de la orice liceu, indiferent de profilul liceului pe care îl frecventează.

Cine poate participa?

Orice licean cu vârsta între 15 și 19 ani, elev al claselor IX-XII din cadrul liceelor acreditate de Ministerul Educației din România.

Singura condiție este ca elevul să fie coordonat de un profesor, indiferent de specialitate.

Termenul limită de depunere a planurilor de afaceri pentru ediția a treia s-a încheiat pe data de 08.04.2023, orele 23:59.

Finala va fi transmisă live

Finala Early Innovators Business Plan Competition aflată la cea de a III-a ediție (2022-2023) va avea loc pe 29 septembrie, ora 10:00, la sediul BCR.

Președintele juriului de anul acesta este Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail & Private Banking BCR. Juriul compus din 30 de jurați va analiza fiecare idee de afacere și prezentare în parte.

Finala va fi transmisă live pe pagina de Facebook BCR.

Fiecare echipă finalistă își va susține timp de maximum 3 minute ideea de afaceri. 22 de echipe de elevi din 13 localități vor susține pitch-uri în fața unui juriu format din antreprenori și experți în business.
Echipele participante de anul acesta sunt din Piatra Neamț, Câmpia Turzii, Reghin, Târgu-Mureș, Iași, Mediaș, Constanța, Vălenii de Munte, Ștei, Turda, Suceava, Cluj-Napoca și București.

Câștigătorii premiilor ediției a II-a (2021-2022)

Premiile Early Innovators pentru Ediția a III-a

Premiul I

1.500

EURO
Premiul II

1.000

EURO
Premiul III

600

EURO
Mențiune I,
II, III

300

EURO
Premiul de sustenabilitate

500

EURO

Mai multe detalii despre proiectul Early Innovators Business Plan Competition și regulamentul concursului poți vedea aici.

Premiile celei de-a III-a ediții

  • Premiul I: 1.500 de Euro
  • Premiul II: 1000 de Euro
  • Premiul III: 600 de Euro
  • Sustenabilitate: 500 de Euro
  • Premiul de mențiune I, II și III: 300 de Euro fiecare

Premiile celei de-a III-a ediții

  • Premiul I: 1.500 de Euro
  • Premiul II: 1000 de Euro
  • Premiul III: 600 de Euro
  • Sustenabilitate: 500 de Euro
  • Premiul de mențiune I, II și III: 300 de Euro fiecare