c-antrep

Fii ambițios, dar calculat, și câștigă unul din cele 30 de locuri la Workshop-ul Online de Management Financiar cu Iancu Guda.


Locuri rămase la workshop 30

Începe cursul


Îți dorești un business puternic și competitiv pe piață!

Completează-ți ambiția cu informațiile practice din cadrul cursului de Managementul Financiar. Iar primii 30 care vor finaliza cursul cu succes vor avea șansa să-și aprofundeze know-how-ul antreprenorial cu autorul cursului, președintele Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România, Iancu Guda, în cadrul Workshop-ului Online de Management Financiar.

Timp de 2 ore, îți vei completa cunoștințele financiare deja dobândite cu noi informații specifice:

  • Cash flow operațional;
  • Scenarii de stres;
  • Oportunități de investiții.

Ai o firmă activă? Atunci vei putea aplica informațiile primite direct pe situația actuală a afaceri tale.

La finalul workshop-ului, Iancu Guda îți va sta la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor specifice firmei și activității tale ca antreprenor.

Cum poți câștiga?

Vrei să-ți dezvolți sănătos afacerea și te informezi de la specialiștii cei mai ancorați în mediul antreprenorial.

Sunt 3 condiții simple, dar esențiale pentru a fi unul dintre cei 30 participanți la Workshop-ul Online de Management Financiar cu Iancu Guda:

  • să fii printre primii 30 care finalizează cu succes cursul de Managementul Financiar din cadrul BCR Școala de Business în perioada 15 octombrie - 14 noiembrie. Finalizarea cursului presupune parcurgerea tuturor lecțiilor, testelor și promovarea testului final acumulând 4010 XP;

  • să fii sau ești deja abonat la Newsletter-ul BCR Școala de Business;

  • să ai o firmă activă pentru care să aplici cunoștințele dobândite;

Vezi mai multe detalii în Regulamentul concursului.

4010
XP
Management financiar
Prof. Iancu Guda
Dificultate medie

Cursul de Management Financiar face parte din BCR Școala de Business și este un capitol vital pentru activitatea ta ca antreprenor, fiind conceput de Iancu Guda pe baza experienzei sale de peste un deceniu în analiza mediului de afaceri

Vei parcurge trei etape esențiale Auzi (Uiți), Vezi (Ții Minte) și Faci (Înțelegi) timp de 7 ore pentru a înțelege conceptele economice esențiale din viața de zi cu zi a companiilor, inclusiv și a ta.

Înveți la curs, aprofundezi la workshop!

Despre Iancu Guda

Iancu Guda

“Cunoașterea vine împreună cu responsabilitatea de a spune adevărul și de a schimba lucrurile în bine!”

Iancu Guda este specialistul ce ține pasul cu mediul de afaceri și încurajează pe alți antreprenori să fie în pas cu el pentru o dezvoltare armonioasă a comunității.

El îți pune la dispoziție cunoștințele obținute din peste zece ani de experiență în managementul riscului de credit, acumulați la compania Coface, din analizele declarațiilor financiare pentru aproape 100.000 de companii care au intrat în insolvență și din cursurile de finanțe corporative ținute pentru aproximativ 1.000 de profesioniști din toate industriile.

Oportunitățile în inbox-ul tău!

Completează-ți simțul afacerilor cu informațiile antreprenoriale în mod continuu. La BCR Scoala de Business îți punem la dispoziție cele mai actuale concepte și principii antreprenoriale. Iar odată cu ele poți avea noi posibilități precum workshop-uri, cărți, bilete la converință etc.

Fii mereu la curent cu noutățile și oportunitățiile pentru afacerea ta ce apar la BCR Scoala de Business!

Locuri rămase la workshop 30

Începe cursul

Împrietenește-te cu noi:

Logo BCR Banca Comerciala Romana
© 2020 BCR. Acest site este proprietatea Băncii Comerciale Române. Toate drepturile rezervate.